User centered boekingsite Narvik HomeParcs leunt stevig op proven technology

Narvik HomeParcs, aanbieder van exclusieve vakantieparken in België en Nederland, heeft in samenwerking met Stratech en Snakeware haar user centered boekingsplatform ontwikkeld. Aan Stratech werd de vraag gesteld welk bureau uitblonk in ‘user centered design’ en boekingssites bouwde op basis van ‘proven technology’. Stratech adviseerde om met Snakeware in zee te gaan. Dit doordat zij al jaren de beste integratie met het reserveringssysteem van Stratech realiseren  en op basis hiervan hoogwaardige boekingswebsites creëren.

The Narvik Experience

Om het echte Narvik Homeparcs gevoel te krijgen is het projectteam van Snakeware een aantal dagen op het park in België geweest, waarbij sessies van o.a. bezoekersprofielen, klantreis en wireframing afgewisseld werden met bezichtigingen van de woningen en het bekijken van de omgeving en activiteiten. “Dit doen wij als onderdeel van onze ‘challenge, code & create’ filosofie. Wat er op neer komt dat wij graag eerst de klant en onszelf uitdagen voordat wij overgaan tot de creatie en de achterliggende code”, zegt Ewoud Faber. 

 

Zin om een onvergetelijke ervaring?

Over Narvik HomeParcs

Narvik HomeParcs heeft twee exclusieve parken. Narvik HomeParc Mooi Zutendaal ligt in het Belgische Zutendaal en in Nederland vindt u Narvik HomeParc Heelderpeel. 

 

Narvik HomeParc Mooi Zutendaal ligt aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, omringd door bossen en velden. Narvik HomeParc Heelderpeel ligt rond een natuurlijk meer en is idyllisch gelegen nabij het uitgestrekte Maasplassengebied.

 

Beide parken bieden een rustige vakantiebeleving van puur genieten midden in de natuur en vormen de ideale uitvalsbasis om Belgisch en Nederlands Limburg te ontdekken.

 

Ga genieten op één van de parken

Geïnspireerd?

Heb jij inspiratie gekregen van de Narvik HomeParcs case en wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Ewoud vertelt je er graag meer over.

 

Ewoud Faber

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.