My Rental, brengt reisinformatie samen

‘My Rental’ is de online omgeving op basis van de Stratech reserveringssoftware waar alle benodigde informatie met betrekking tot de geboekte reis samenkomt. De ‘My Rental’ omgeving van Snakeware is geheel responsive en hierdoor kunnen gasten op elk device snel en veilig (deel)betalingen verrichten, reisinformatie opvragen en gastgegevens aanvullen. Of de bezoeker nu een smartphone, tablet of desktop gebruikt, hij kan 24/7 allerlei extra services afnemen om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Stratech reserveringssoftware

Naast online service voor de boekers biedt ‘My Rental’ ook mogelijkheden voor beter inzicht voor huiseigenaren. Eigenaren bekijken hier de beschikbaarheid van het eigen object en kunnen beschikbaarheid blokkeren en aanpassen voor eigen gebruik.

 

Snakeware heeft een gestandaardiseerde ‘Mijn Omgeving’ op basis van de mogelijkheden van Stratech Enterprise + Standaard ontwikkeld, die wij in elke gewenste huisstijl kunnen aanpassen en laten draaien naast het boekingsproces van elke leverancier.

 

Samenwerkingspartner Stratech

Geïnspireerd?

Wil je meer weten over MyRental of wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Ewoud vertelt je er graag meer over.

 

Ewoud Faber

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.