Omschrijving van de case

Add flavour to the web. Creëer een moderne corporate responsive site voor Lucas Bols die de wereld achter ‘The world of Bartending' laat zien.

 

Doelstellingen

De wereld kan niet zonder smaak. Het is dé reden waarom de familie Bols in 1575 haar stokerij is begonnen. Hiermee is Lucas Bols één van de oudste nog actieve bedrijven in Nederland en het oudste gedistilleerde merk van de wereld. Al 440 jaar zijn ze meester in de kunst van het distilleren, mixen en blenden van recepten en smaken in geweldige cocktailervaringen. De huidige directie heeft een verjongingsstrategie ingezet. Maar niet zonder de traditionele waarden en normen in het vizier te houden. Vandaag ligt aan vele producten nog steeds de eeuwenoude receptuur ten grondslag. De Master Distiller van Lucas Bols draagt zorg voor de continue kwaliteit van de recepten, de producten en de ontwikkeling van nieuwe smaken.

The history of craftmenship

De beleving van het unieke en oer-Hollandse merk moest op een passende manier vertaald worden naar het web. Een website die ‘People having a good time’ en ‘The history of craftmenship’ samen laat vloeien naar een gedegen uitstraling richting de financiële partijen en anderzijds het flitsende richting de bartenders. Het moet de ideale ‘mix’ zijn om tot een wow-factor te komen.

 

Bekijk de Lucas Bols corporate site

Resultaat

Op de smaakvolle corporate site van het unieke en oer-Hollandse merk laten wij zien dat het vakmanschap in de distilleerderij nog op dezelfde manier wordt beoefend als ruim vier eeuwen geleden. De distilleerderij is het hart van alle producten. Dat is de wereld van smaak, geur en reuk die schuilgaat achter de glitter en glamour van ‘The world of Bartending.’ In meer dan 110 landen is Bols geliefd om haar likeuren, gin, jenever en wodka en met een database van 18.000 online recepten heeft Bols de grootste cocktail database van de wereld.

 

Bekijk de Lucas Bols corporate site

Geïnspireerd?

Heb jij inspiratie gekregen van de Lucas Bols case en wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Ate vertelt je er graag meer over.

 

Ate van der Meer

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.