De uitdaging

Responsive platform dat naadloos aansluit bij het product- en serviceaanbod van KOGA. Breng het gehele proces van een KOGA fiets tot leven, van ontwerp tot het uiteindelijk in elkaar zetten door één en dezelfde monteur. Neem de bezoeker van Koga mee in de wereld van de beste fietsen op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.

Handgebouwde perfectie

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

 

Ga naar de KOGA website

Het resultaat

Snakeware realiseerde voor KOGA een responsive platform dat naadloos aansluit bij het product- en serviceaanbod van het exclusieve fietsenmerk. In de herkenbare look en stijlvolle uitstraling krijgen alle soorten fietsen liefhebbers op elk device de KOGA beleving in de juiste vorm en functie voorgeschoteld.

 

www.koga.com

Geïnspireerd?

Heb jij inspiratie gekregen van de KOGA case en wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Johan vertelt je er graag meer over.

 

Johan Nieuwenhuis

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.