Dekadrive

'Misschien wel de mooiste en slimste bestelwebsite van alle Nederlande supermarkten.' Stelt Uwsupermarkt.nl en de Levensmiddelenkrant spreekt over 'een duidelijke metamorfose'. Waar Jumbo vooral schreeuwt en niet acteert, laat het kleinere DekaMarkt gewoon zien hoe het moet: innoveren in gemak en beleving. Snakeware heeft samen met het team achter deze innovatieve site een jaar tijd geïnvesteerd om met dit uitgebalanceerde resultaat tussen beleving en technologie te komen. 

Hoe werkt het?

DekaDrive is een dienst van DekaMarkt om online boodschappen te bestellen en deze in een DekaMarkt op te halen. Tijdens het bestellen selecteert u uw DekaMarkt filiaal, datum en tijdstip om uw bestelling af te halen. Na ontvangst van uw bestelling zetten wij deze voor u klaar. Als u uw bestelling op het door u aangegeven moment komt afhalen, betaalt u. Bestellen kan 7 dagen per week 24 uur per dag.

 

Tijd besparen? Bestel uw boodschappen via DekaDrive

 

Bestel je boodschappen online

Geïnspireerd?

Heb jij inspiratie gekregen van de Dekadrive case en wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Johan vertelt je er graag meer over.

 

Johan Nieuwenhuis

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.