Een onbezorgde en onvergetelijke christelijke gezinsvakantie

Beter-uit, de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland, heeft de eerste fase van haar vernieuwde boekingsplatform gelanceerd. Met de lancering van de Beter-uit vakantieparken is Beter-uit de eerste responsive boekingssite op basis van Stratech RCS Enterprise.

Proven technology

Als Beter-uit willen we innovatief zijn en zien we dat onze klanten behoefte hebben aan goede en snel toegankelijke informatie en foto’s via desktop en mobiel. Een goed presterende en responsive website met sterke zoek en boek functionaliteit, zijn daarbij van essentieel belang. Wij zijn de samenwerking met Snakeware aangegaan omdat zij zowel vanuit het perspectief van marketing en techniek, maar ook vanuit het perspectief van onze klanten, dit optimaal weten te vertalen naar deze prachtige website, aldus Bastiaan Hulsbos (Marketing & PR Manager).

 

Responsive zoek & boek Beter-uit

Over Beter-uit

In 1981 is de eerste reis georganiseerd, een jongerenreis naar Hongarije. Sinds deze reis naar Hongarije is Beter-uit gegroeid tot de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland met jongerenreizen, single-reizen, alle leeftijden reizen en eigen vakantieparken in het buitenland.. 
In de uitvoering van haar taken houdt Beter-uit voortdurend rekening met de veiligheid, gezondheid en het welzijn van reizigers en reisleiders. Beter-uit voelt zich medeverantwoordelijk voor de schepping, het milieu en de nood in de wereld. Verbetering en vernieuwing van een betrouwbaar reisproduct, evenals kennis vergroten zijn blijvende uitgangspunten. 

Geïnspireerd?

Heb jij inspiratie gekregen van de Beter-uit Vakantieparken case en wil je meer weten over de combinatie van marketing, creativiteit & technologie in deze case? Ewoud vertelt je er graag meer over.

 

Ewoud Faber

Bel: +31 (0) 515 43 18 95

 

Stuur een e-mail
For this site to function optimally, we use cookies. For more information see our cookie policy.